Lad os stå for blødgøring af vand hos dig

Jeg har 10 års erfaring​.

Vi fjerner effektivt kalken fra dit vand

Vand med et højt kalkindhold betegnes som hårdt vand, og det har vi meget af i Danmark. Hårdt vand kan forårsage tilkalkning i toiletter og vaskemaskiner samt give belægninger på diverse varmeelementer – og det kan blive dyrt.

Hos Valentin VVS ApS sørger vi for effektiv blødgøring af vand gennem installation af et blødgøringsanlæg eller et vandbehandlingsanlæg, der kan fjerne dele af eller al kalken. Blødt vand er også bedre drikkevand.

Vi rykker ud til blødgøring af vand i både hus og anlæg, privat såvel som hos erhverv, i København, Vanløse, Rødovre og omegn.

Mindsk dine omkostninger med et afkalkningsanlæg

Vandbehandling gennem et afkalkningsanlæg har mange fordele. En af de største er, at du får en øjeblikkelig besparelse på din elregning, da kalkfrie varmelegemer bruger langt mindre energi.

Vi gør alt for at imødekomme dine behov, og ønsker du installation af et blødgøringsanlæg, tager vi dig selvfølgelig i hånden gennem valget af anlæg og sørger for at gøre vores arbejdsproces så gennemskuelig som muligt – alt sammen til fordelagtige priser.

Hør mere om blødgøring af vand

Skal vi stå for blødgøring af vandet hos dig, så tøv ikke med at kontakte os. Vi står altid klar til en snak og giver også gerne en uforpligtende pris. Hør også mere om renovering af badeværelse, montering af badeværelse eller fjernvarmeinstallation

Få et gratis tilbud på VVS-arbejde

Hvis du heller ikke ønsker at gå på kompromis med kvaliteten og ønsker hurtig service på dit næste VVS-projekt, så er du kommet til det rettet firma. Jeg rykker ud, så hurtigt jeg kan til dig.

Når jeg modtager din opgave, besigtiger vi den og udregner et godt, uforpligtende tilbud, i overensstemmelse med opgaven du løst.

Jeg glæder os til at høre fra dig!

Henvendelser besvares inden for 24 timer.

 
 
 
 
 
Indsæt billede
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål eller ønsker du at høre nærmere?

Valentin VVS ApS

Jydeholmen 51, 2720 Vanløse

CVR: 43234773

Kontaktoplysninger

Telefon: 60 12 24 72

E-mail: mkv@valentinvvs.dk

​Faktura: faktura@valentinvvs.dk

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.

Valentin VVS er et firma, der er stiftet af Mark Valentin. Valentin VVS ApS. er et nystartet firma, men ikke nye i VVS branchen.