Totalrenovering af hus med flotte resultater

Vi fornyer dit hjem med totalrenovering af hus

​Ønsker du at få renoveret dit hus med nyt badeværelse, installation af gulvvarme eller andet? Ved Valentin VVS ApS tilbyder vi totalrenovering af hus eller lejlighed med fokus på VVS-arbejde, og vi kan også hjælpe dig med en tilbygning. Vi leverer altid et resultat af høj kvalitet, der imødekommer dine behov og lever op til dine forventninger.

Har du brug for et professionelt VVS-firma, der kan hjælpe dig med totalrenovering af lejlighed eller hus i og omkring København, Rødovre, Vanløse eller på Vestegnen, så kan vi hjælpe dig. Vi tilbyder flotte resultater med vores VVS-arbejde og højt serviceniveau til skarpe priser.

Få gode og langtidsholdbare VVS-løsninger

Hvis dit badeværelse eller køkken er ved at være gammelt og slidt, så kan det meget vel være, at du skulle overveje totalrenovering af VVS-løsningerne i huset. Med nye langtidsholdbare løsninger i dit hjem, kan du nemlig både øge komforten, udseendet og værdien af dit hjem. Vi kan også deltage i totalrenovering af tilbygning, hvis du vil udnytte pladsen bedre i dit hjem.

Vi er eksperter i VVS-arbejde, og vi kan derfor tage os af alle slags VVS-opgaver, når vi hjælper dig med totalrenovering af hus. Ved f.eks. badeværelsesrenovering kan vi også tilbyde at hjælpe med andre opgaver eller støtte en anden håndværker med eksempelvis murer- og tømrerarbejde, så du får en kvalitetsløsning – hele vejen rundt.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

Hvis du vil have professionel hjælp til totalrenovering af hus, så skal du blot kontakte os for at komme godt i gang. Når vi har hørt om din opgave, kan vi udforme et uforpligtende tilbud til dig, der er skræddersyet til opgaven.

Vi ser frem til at hjælpe dig med din renovering!​

Få et gratis tilbud på VVS-arbejde

Hvis du heller ikke ønsker at gå på kompromis med kvaliteten og ønsker hurtig service på dit næste VVS-projekt, så er du kommet til det rettet firma. Jeg rykker ud, så hurtigt jeg kan til dig.

Når jeg modtager din opgave, besigtiger vi den og udregner et godt, uforpligtende tilbud, i overensstemmelse med opgaven du løst.

Jeg glæder os til at høre fra dig!

Henvendelser besvares inden for 24 timer.

 
 
 
 
 
Indsæt billede
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål eller ønsker du at høre nærmere?

Valentin VVS ApS

Jydeholmen 51, 2720 Vanløse

CVR: 43234773

Kontaktoplysninger

Telefon: 60 12 24 72

E-mail: mkv@valentinvvs.dk

​Faktura: faktura@valentinvvs.dk

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.

Valentin VVS er et firma, der er stiftet af Mark Valentin. Valentin VVS ApS. er et nystartet firma, men ikke nye i VVS branchen.