Fjernvarmeinstallation i private hjem og virksomheder

Få en autoriseret installation af fjernvarme

Fjernvarme er i dag den mest udbredte opvarmningsform i Danmark, idet ca. 65 % af alle danske boliger har fjernvarme som varmekilde. Hvis du også kunne tænke dig at benytte dig af den billige og miljøvenlige varme, så hjælper jeg dig gerne med at sikre en autoriseret fjernvarmeinstallation.

Jeg er en autoriseret VVS-installatør, og jeg tilbyder blandt andet installation af fjernvarme for private boligejere og erhvervskunder. Jeg kører ofte ud til opgaver i København og omegn, herunder blandt andet i både Vanløse, Rødovre og i flere andre nærliggende byer.

Derfor er fjernvarme så populær

Der er flere gode grunde til, at fjernvarme er blevet den mest udbredte opvarmningskilde i landet. Først og fremmest får du en utrolig miljøvenlig varmekilde, og da fjernvarmeselskaberne ikke må tjene penge på forretningen, så får du samtidig også en ganske billig varme, hvor den pris du betaler rent faktisk også afspejler den pris, som varmen koster at producere.

Sidst men ikke mindst, så er installationen nem og hurtig at udføre, og du kan derfor hurtigt nyde godt af fordelene ved fjernvarmen.

5 gode grunde til at lade mig installere din fjernvarme

Når du vælger at lade mig varetage din fjernvarmeinstallation, så kan du blandt andet nyde godt af følgende 5 fordele:

  1. ​Jeg udfører en autoriseret installation
  2. Jeg leverer arbejde i en høj kvalitet
  3. Jeg gør det hele gennemskueligt for dig
  4. Jeg tager dig i hånden under hele processen
  5. Jeg imødekommer dine ønsker og behov

Hvad koster fjernvarmeinstallation?​

Jeg udfører altid mit arbejde til en skarp pris, og det gælder naturligvis også, når det kommer til fjernvarmeinstallation. Min timepris er på 550 kr. ekskl. moms, og prisen på din installation af fjernvarme afhænger således blandt andet af, hvor lang tid arbejdet kommer til at tage.

Hvis du kunne tænke dig at få beregnet en specifik pris på lige netop din opgave, så er du altid meget velkommen til at kontakte mig. Så beregner jeg et skræddersyet og uforpligtende tilbud til dig, der imødekommer alle dine ønsker og behov.

Få et gratis tilbud på VVS-arbejde

Hvis du heller ikke ønsker at gå på kompromis med kvaliteten og ønsker hurtig service på dit næste VVS-projekt, så er du kommet til det rettet firma. Jeg rykker ud, så hurtigt jeg kan til dig.

Når jeg modtager din opgave, besigtiger vi den og udregner et godt, uforpligtende tilbud, i overensstemmelse med opgaven du løst.

Jeg glæder os til at høre fra dig!

Henvendelser besvares inden for 24 timer.

 
 
 
 
 
Indsæt billede
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål eller ønsker du at høre nærmere?

Valentin VVS ApS

Jydeholmen 51, 2720 Vanløse

CVR: 43234773

Kontaktoplysninger

Telefon: 60 12 24 72

E-mail: mkv@valentinvvs.dk

​Faktura: faktura@valentinvvs.dk

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.

Valentin VVS er et firma, der er stiftet af Mark Valentin. Valentin VVS ApS. er et nystartet firma, men ikke nye i VVS branchen.